Lieve online vriendinnen,
 

Ik heb lang nagedacht over wat ik jullie nou kon geven om jullie te bedanken.. Jullie zijn het afgelopen jaar ongelofelijk lief en betrokken geweest.

 

Jullie hebben mijn jurken van Shoeby gekocht, mijn boek gelezen, mijn masterclass gevolgd, volgden mij trouw op Instagram en sturen mij de meest geweldige berichtjes en mailtjes.

 

Na lang nadenken heb ik besloten om een XXL shoppinglijst voor jullie te maken. 

Een gratis lijst voor IEDEREEN die je kunt downloaden. Of je nu een groot of klein budget hebt. Voor iedereen staat er wel iets op.

 

Deze lijst bevat linkjes waar je op kunt klikken en waarna je direct in de webshops beland. Mega makkelijk! Van Zara tot aan Net-A-Porter en natuurlijk de lokale ondernemers en retailers, die ik heel graag een steuntje in de rug geef. Zit er nou iets tussen dat je niet leuk vindt? Dan klik je het venster gewoon direct weg en ga je verder met shoppen!
 

Ik heb ruim 35 uur besteed aan het selecteren van de linkjes speciaal voor jullie; Ieder item zou ik zelf dragen!

 

Deze lijst is niet gesponsord door merken en is precies zoals ik hem ook zou maken voor mijn klanten, alleen dan een extra grote versie.
 
Ik hoop dat jullie héél veel plezier gaan beleven aan deze shoppinglijst en ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen.
Dankjewel!
 
Veel liefs, 
Lonneke