De Lonneke Methode – Masterclass

99.95

Quantity
Categorie:
De Lonneke Methode – Masterclass

“Er iedere dag fantastisch uit zien in slechts 1 minuut!”

Lieve jij,

Te gek dat je overweegt om mijn online masterclass te gaan volgen!

‘De Lonneke Methode’ is een styling methode en een masterclass die zó makkelijk en fijn is dat je er de rest van je leven plezier van zult hebben en elke dag van de week kunt gebruiken!

Als styliste met een mega passie voor mode is het altijd al een droom geweest om vrouwen zich op hun mooist te laten voelen en dat kan nu met behulp van mijn masterclass en styling methode!

Voor deze masterclass heb ik o.a. 7 afleveringen gemaakt die vól inspiratie, concrete tips èn voorbeelden zitten om jou te helpen als je;

– Niet (altijd) weet in welke items je wilt investeren

– Wel eens miskopen doet

– Snel uitgekeken raakt op je items, aankopen of de inhoud van je kast

– Het lastig vindt om jezelf te kleden naar je figuur of lengte

– De inspiratie mist voor het samenstellen van je outfit

– Altijd mij al eens als personal styliste had willen hebben

– Altijd al eens een kijkje hebt willen nemen in mijn kledingkast 😉

– Mijn boek hebt gelezen maar nog steeds vragen hebt en snakt naar heel veel voorbeelden die ik jou persoonlijk uitleg.

– Zelf in de mode werkt en mijn methode graag wilt toepassen

Mijn masterclass is geschikt voor iedereen, welke smaak of stijl je ook hebt. Daarbij maakt de grootte van je kast, je budget, je figuur of lengte niets uit!

Ik leg je duidelijk uit wat mijn methode inhoudt, hoe basics, keypieces en investment pieces er uit zien en hoe je je items bij elkaar kunt dragen. Ik vond het erg belangrijk om dit nu voor eens en altijd te visualiseren op beeld, want beeld zegt nog zoveel meer dan 1000 woorden.

Natuurlijk ga ik ook in op de meest gestelde vragen die ik in de loop der jaren van jullie heb gekregen en wijd ik een hele aflevering aan lichaamsvormen. De masterclass is ook echt de perfecte aanvulling op mijn boek Style Your Life!

Voor €99,95 krijg jij voor áltijd toegang tot mijn masterclass die volledig en alleen te volgen is op IGTV via Instagram. Alle masterclass afleveringen zijn voor altijd terug te zien en daarnaast ben ik een aantal keer live gegaan op het account en heb ik honderden styling-gerelateerde vragen beantwoordt. Ook deze live sessies zijn terug te vinden op het account. Vanaf heden zal ik niet meer live te zien zijn op het account en wil ik je graag doorverwijzen naar deze afleveringen, want ik weet zeker dat ik de meeste vragen heb beantwoordt! Daarnaast staat het account vól met extra (shop) tips, styling adviezen en dé hapklare boodschappenlijstjes met de items en voorbeelden die iedereen in zijn/haar kast zou moeten hebben volgens mijn methode.

Na het aanschaffen van mijn masterclass krijg je toegang tot het exclusieve Instagram account:

@delonnekemethode

Vul bij het bestellen de naam van jouw Instagram account in bij opmerkingen. Je ontvangt na het bestellen een bevestigingsmail van mij waarin nog een keer duidelijk staat omschreven wat de stappen zijn. Daarna kun je de afleveringen zo vaak terug kijken als je wilt en natuurlijk kijken wanneer je wilt.

Ik heb er mega veel zin in om jou persoonlijk mee te nemen en je de mooiste en leukste versie vanzelf te laten zijn. Je zult geen spijt krijgen want ik ga jou persoonlijk begeleiden naar een lekker gevoel en zelfverzekerd stijlvol leven!

Oja… De complimentjes die je gaat krijgen moet je vanaf nu lekker in je zak steken! Geniet ervan!

Liefs Lonneke

Zijn de items die je in je masterclass laat zien te koop?

Nee, alle items die ik laat zien komen uit mijn eigen kast. Het zijn items die meestal uit vorige collecties komen of waar ik heel lang voor heb gespaard (investment pieces). De items die ik laat zien dienen allemaal ter inspiratie om voor je zelf ook een kast te creeeren met allemaal items waar jij blij van wordt.

Ik heb je boek ‘Style your life’ al gelezen. Moet ik dan alsnog je masterclass volgen?

Wat onwijs gaaf dat je mijn boek al hebt gelezen! Ten eerste wil ik zeggen dat je niets MOET. Mijn masterclass dient als een extra tool om o.a. mijn methode te visualiseren, iets wat je in een boek niet altijd goed kunt laten zien. Met behulp van video beeld kon ik nu nog veel meer inspiratie verwerken!

Hoe lang duurt de masterclass?

Antwoord volgt

Moet ik de masterclass iedere dag volgen of op een vast tijdstip?
Nee! Je kunt wanneer je wilt beginnen en hoe lang je wilt kijken is natuurlijk ook aan jou! Wel is het zo dat ik regelmatig live zal gaan op het masterclass account maar hier kun je van op de hoogte blijven als je mij volgt op @lonnekenooteboom
Blijf je nog wel posten op je eigen Instagram account?
Natuurlijk! Dat zal ik altijd blijven doen en hier zal niets aan veranderen.

Foto: Nouveau, Stef Nagel, Claudia Straatmans